Noha az egyik legdrágább autója, a BMW i8-as mostanáig nem volt része az Individual-programnak, amelynek keretében jó pénzért egyedi külső-belső kialakítással látják el az autókat. De ez most megváltozott, mostantól kezdve harsány színek is kérhetőek.

Normál, metálfény és xirallic fényezés is kérhető, utóbbi egy olyan lakkot jelent, amelyben mesterséges kristályokat és alumínium-forgácsokat is használnak, ami egyedülálló csillogást kölcsönöz. Speed Yellow, Solar Orange, Java Green, Frozen Grey, San Marino Blue, Twilight Purple Pearl, Grigio Telesto Pearl és Frozen Black a fantázianeve az új árnyalatoknak, amelyek most még csak az Egyesült Királyságban kérhetőek, de hamarosan máshol is elérhetőek lesznek.

A brit forgalmazó azután döntött ezeknek a színeknek a piacra dobása mellett, hogy a korábban kínált Protonic Red piros színű i8-as iránt sokkal nagyobb volt az érdeklődés, mint amire számítottak. A különleges fényezések felára 5495 font, azaz 2 250 000 Ft, a feketére fényezett felnikért külön kell fizetni.

Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!