Már a Párizsi Autószalonon is minden az Adamról szólt, Genfben csak ismétel az Opel, igaz, ezúttal már nem maga az autó, hanem annak extrém módon átalakított változatai lesznek majd kiállítva.

Az Adam R2-es raliautóról már beszámoltunk, most pedig itt vannak az első vázlatok a szabadidő-autós körítéssel ellátott autóról. Hatalmas felnik, növelt hasmagasság, fekete műanyag védőburkolat – így lesz igazán padka-képes jármű a legkisebb Opel.

Említést érdemel még a hatalmas méretű, nyitható vászontető, amely nagy valószínűséggel hamarosan már bekerül a felár ellenében választható felszerelések közé – és akkor tovább nő a lehetséges kombinációk száma, amely jelenlegi a külső tekintetében 61 000 változatot, az utastérben 82 000 lehetséges kombinációt jelent. Az Opel Adam Rocks egyelőre csak tanulmány, és a Genfi Autószalonon kapott visszajelzések alapján döntenek arról, megvalósítják-e, és ha igen, milyen formában.

Az Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!