Egyelőre csak annyi biztos a Ferrari LaFerrari Spiderrel kapcsolatban, hogy azt megvalósítják, a megrendelőknek már el is küldte a gyújtáskulcsot az olasz cég, azonban maga az autó még titkos.

Ezen nem változtat az a tény sem, hogy a brit Kane & Company nevű modellautókat forgalmazó cégnél már meg lehet vásárolni az 1:43 méretarányú Ferrari LaFerrari Spidert, hiszen a leírásban ott szerepel, hogy a meglévő Ferrari LaFerrari kupé modell módosításával készítették el a nyitott kisautót, nem gyári tervek alapján dolgoztak. Persze a valóságban is hasonló módon készül majd a 950 lóerős szupergép, de várhatóan annál megoldják majd a tető elhelyezésének problémáját is.

Ráadásul a piros színben megvásárolható Ferrari LaFerrari Spider kisautó egyáltalán nem olcsó, 430 dollárt, azaz 118 ezer Ft-ot kérnek érte. Ez még akkor is húzós ár, ha a bézs üléseket fekete csíkokkal dobják fel és karbon-hatású fóliát kap a műszerfal. Ahhoz képest még mindig olcsó, hogy az eredeti a hírek szerint 3,5 millió euróba kerül, és nem is lehet kapni, hiszen előre gazdát találtak mind a 150 példánynak.

Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!