Megelégelte a Ford azt a helyzetet, hogy noha az autóépítők körében nagyon népszerű az 1932-es Ford karosszéria, a felhasználható eredetiek már elfogytak, a piacon meg csak műanyag-utánzatokat lehet találni. Épp ezért most az eredeti és a gyári specifikációk szerint újragyártott szerszámok segítségével újraindították az 1932-es, ötablakos kupé karosszéria gyártását.

Egyfelől a teljes karosszériát is meg lehet vásárolni, másfelől javítóelemként is lehet használni az újonnan, acélból sajtolt lemezeket, amelyeket a United Pacific Industries cég gyárt a Ford megrendelésére. A karosszériákhoz ráadásul rögtön különböző Ford Racing által tuningolt V8-as erőforrásokat is kínálnak, persze elsősorban azoknak készülnek a karosszériák, akik már rendelkeznek egy autóval (vagy akár csak egy korabeli alvázzal), csak jó minőségű felépítményre vágynak, hogy megvalósítsák álmaikat. Az 1932-es Ford ötablakos kupé karosszériát a www.fordrestorationparts.com weboldalon keresztül elérhető kereskedőknél lehet megvásárolni.

Az Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!