Egy kicsit elhamarkodta a dél-koreai gyártású szabadidő-autójának modellfrissítését a Renault, hiszen amikor 2011-ben bemutatta az átalakított megjelenést, még épp az új márkaarculat bevezetése előtt álltak. Most, két évvel később korrigálták a dolgot.

A Buenos Airesi Autószalonon leplezték le az újfent átalakított megjelenésű Koleost, mármint hivatalosan, hiszen nemhivatalosan korábban már voltak fényképek az autóról. Csak az első lökhárítót módosították, új a fényszórókat összekötő hűtőrács, minden korábbinál nagyobb a középen trónoló márkajelzés mérete. Ezen kívül a kétszínű könnyűfém felnik módosítják a megjelenést, és a feláras Ebony Barna metálfényezés.

Bent egy, az utóbbihoz passzoló szintén feláras barna bőr kárpit a legnagyobb változás, a kisebbek a következők: holttér-figyelő segéd, R-Link multimédiás fejegység. Minden más változatlan, ugyanazok a hajtások (2,0 literes dCi 150 vagy 175 lóerővel, 2,5 literes benzines 170 lóerővel, első- vagy összkerékhajtás) választhatóak.

Az Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!