Eddig már több mint 25 ezer megrendelést gyűjtött a Carbon Motors a kifejezetten a rendfenntartó erőknek kifejlesztett, alumínium karosszériás, BMW-turbódízel motoros E7-es limuzinjára, de még egy autót se adott át. Ez azonban nem akadályozza meg őket abban, hogy egy újabb tervet prezentáljanak, és arra is elkezdjék gyűjteni a megrendeléseket.

A TX7 névre keresztelt jármű egy legfeljebb tíz fő szállítására alkalmas jármű, amely lehet még mobil irányítóközpont, rabszállító, vagy az állandó összkerékhajtás miatt nehéz terepen mentőautóként is bevethető.

A hajtásról egy V8-as turbódízel gondoskodik, de tervezik földgázas változat piacra dobását is. Egyelőre nem tudni (az E7-eshez hasonlóan), hogy mikor lesz sorozatgyártásra érett a TX7-es, de azt tudjuk, hogy legalább 149 950 dollárt kérnek érte. És akkor ezen felül még rengeteg extrát lehet kérni (páncélozás, napelemek a tetőre, kommunikációs berendezések).

Az Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért