A bemutatóterem a Ferrari S.p.A. új kereskedelmi és marketing stratégiai elvárásai alapján került kialakításra. Az impozáns enteriőr méltán képviseli a Ferrari márka értékeit, új egyedülálló környezetben mutatva be a Ferrari Világát. „Az új szalon megvalósítása fontos lépés volt a Warm Up Kft. részéről, amelynek alapítása óta 10 év telt el. Fennállásunk kezdetétől igyekszünk konszolidálni piaci pozíciónkat, mindenekelőtt figyelemmel kísérve „Ferraristi” ügyfélkörünk elégedettségét, maximális kiszolgálását”- mondta Alessandro Lippi, tulajdonos és ügyvezető igazgató.

Az új szalon megnyitójával azonos időben a Váci úton lévő bemutatóterem megszűnik, a Ferrari Budapest értékesítői ezután már az új helyszínen várják az ügyfeleket, érdeklődőket. Az after-sales és szerviztevékenység a Váci út 175. szám alatt marad megújult ügyfélváróval. A Ferrari Budapest a Bank Center Szabadság térre néző oldalán 250 négyzetméteres alapterülettel rendelkezik. Az ünnepélyes megnyitóra a Felipe Massa és Stefano Dominicali is ellátogattak.

Az Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!