Április végén jelentette be a Gazoo Racing, hogy a 100. Toyota GR Supra GT4 versenyautó eladásának megünneplésére elkészíti a tematikus limitált szériát a japán piac számára. Mivel az említett versenyautókból 3 Európába került, így a német forgalmazó is úgy érezte, neki is meg kell emlékeznie a jeles eseményről, és ő is elkészítette a saját, szintén 100 darabos limitált szériáját.

A Toyota GR Supra GT4 100th Edition Tribute is az egyedi Plasma Orange fényezést kapja, de itt ennek nagy részét az eighteleven műhely által tervezett és készített fólia-dekorral takarják el. Kizárólag 6 fokozatú kézi kapcsolású váltóval (38,4 kg-mal könnyebb az automatánál) készül a limitált széria, amelyet még a GR-tartozékokkal dobnak fel: karbon tükörház, karbon hátsó spoiler, fekete féknyergek, AC Schnitzer pedálok és első koptató.

Az Essen Motor Show-n debütál a különleges limitált széria, szintén itt mutatkozik be a Bilstein EVO T1-futóműve is a típus számára, ami ott van a Toyota GR Supra GT4 100th Edition Tribute alatt is. Ennél szereléssel állítható a lengéscsillapító keménysége 2 irányban és 10 fokozatban, a hasmagasságot 0 és -35 mm között lehet állítani fokozatmentesen. A Milltek sportkipufogó végei tökéletesen megtöltik a hátsó diffúzorban lévő lyukakat, a kerékjáratokban Protrack One alufelniket látunk.