Nem egyszerű közvélemény-kutatást végez a Lada az interneten arról, milyen típusokat kedvelnek a rajongók. Négy típus – Niva, Largus, Kalina, Granta – lehetséges gyári átalakításairól lehet véleményt nyilvánítani.

Például a Kalina és a Largus alapján szabadidő-autós megjelenést vizionál a gyártó, és például ki lehet választani, hogy mekkora szabadmagasság-növelésre vágynak a kedves ügyfelek. Elég a 20 mm-es emelés, vagy netán még több kell? Kell ezüst betét a lökhárítóba, vagy jó lesz az egyszerű, fényezetlen fekete körítés? Itt a lehetőség a beavatkozásra. De ez még nem minden, a kedves ügyfelek rögtön arról is nyilatkozhatnak, legfeljebb mennyi felárat hajlandóak fizetni az átalakított autóért.

A legérdekesebb újdonság a Niva – vagy ahogy hivatalosan hívják, a Lada 4×4 – kérdéseknél látható, ott nem csak az aktuális terepjáró csicsás változataira lehet szavazni, de a felfrissített példány egyik gyári ábrázolását is láthatjuk. Óvatosan nyúlnak a megjelenéshez, ránézésre épp csak az orrlemez változik, színre fújt műanyag lökhárítót kap az 1976 óta készülő autó. Persze nem lehet biztosra mondani, hogy ez lesz majd a hamarosan érkező, felfrissített Niva, de majdnem több, mint valószínű.

Az Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!