Elmúltak azok a szép idők, amikor a Multivan Business még a Phaeton W12-nél is drágább árral koronázta meg a Volkswagen kínálatát, az új modell indulóára adók nélkül nem éri el a hetvenezer eurót Németországban.

A Multivan Business belsejében hat ülést találunk meg egy asztalt, amelynek segítségével a hátul utazók tárgyalásokat is folytathatnak, új funkció, hogy az autó hifiberendezése az utastér hátsó részében épp beszélő ember hangját érzékeli, és a hangszórók segítségével közvetíti, hogy az mindig jól hallható legyen. Nappa bőr, fabetétek gondoskodnak az exkluzív hangulatról, a hűtő a megfelelő hőmérsékleten tartott pezsgőről és borról, és természetesen nem hiányozhat az állófűtés sem. A mai információfüggő menedzserek wifi internet-hozzáférésnek, mindenféle kütyüvel megbirkózó fedélzeti szórakoztató rendszernek örülhetnek, a 10 colos monitort a tetőből lehet lehajtani.

A Multivan Business a 2,0 literes TDI 140 és 180 lóerős teljesítményű változatával, illetve 204 lóerős 2,0 literes benzines TFSI-vel rendelhető, opcionálisan az összes erőforráshoz kérhető 7 fokozatú DSG váltó és 4MOTION összkerékhajtás is. Természetesen a Volkswagen Haszonjárművek munkatársai akár egyedi igényeket is megvalósítanak a vásárló kérésére, tehát továbbra is megvan a lehetőség arra, hogy a Phaeton W12-nél drágább legyen az autó.

Az Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!