Világpremier: toyota FT-86 Concept II hátsókerékhajtású sportkocsi Világpremier: toyota FT-86 Concept II hátsókerékhajtású sportkocsi

Genfben fogja megmutatni a világnak a Toyota az új, Subaru padlólemezre épülő sportkocsijának véglegeshez közeli, de még nem sorozatgyártású változatát. Az FT-86 Concept II sportkocsi forgalmazása csak valamikor jövőre indul majd meg, de addig is lesz még újdonságok a japánok kínálatában.

Európai premier: Toyota Yaris szériaváltozat és Yaris HSD hibrid tanulmány Európai premier: Toyota Yaris szériaváltozat és Yaris HSD hibrid tanulmány

Például az új Yaris generációval egyszerre megmutatják a teljes hibrid hajtással szerelt változatot is, az egyelőre tanulmányként szereplő autó nagyjából annyira tér el a normál Yaristól, mint az Auris HSD a normál Auristól. Egyedi első lökhárítót, speciális felniket és természetesen kék márkajelzést kap a Yaris HSD, amelynek műszaki részletei csak Genfben lesznek publikusak – de lehet, hogy akkor is csak nagy vonalakban beszélnek majd róluk. Az biztos, hogy még 2011-ben megindul majd az autó sorozatgyártása Franciaországban, így 2012 elején kerülhet a márkakereskedésekbe az autó.

Névpremier: Toyota Prius+-ként állítják ki a Prius V-t Névpremier: Toyota Prius+-ként állítják ki a Prius V-t

Ennél hamarabb is lesz majd hibrid újdonsága a Toyotának. A Detroitban Toyota Prius V néven bemutatott, a normál Priusnál tágasabb utas- és csomagtérrel rendelkező hibrid autó Európában is a kínálat része lesz, de mifelénk Toyota Prius+ néven lehet majd megvásárolni.