A Thailand International Motor Expo kiállításon a sportosságot helyezték előtérben a Suzuki Swift kapcsán, amiből az átlagos vásárlónak az a legnagyobb hír, hogy bemutatkozott a GL Sport Edition, amelynél fekete lökhárító- és küszöbtoldatokkal alakítják át a megjelenést. Nem helyi embereknek érdemesebb a névtelen autóra odafigyelni, amely a gyár által eddig készített legextrémebb Swift.

A Suzuki thaiföldi forgalmazója által korábban kiírt Swift Extreme Stylish Contest pályázatra beérkezett pályaművek közül választották ki az illetékesek a számukra legjobban tetszőt, majd meg is valósították azt egy igazi autóból. Extrém méretű kerékjárat-szélesítéseket alkalmaznak az óriási felnik miatt, de az első-hátsó lökhárító is új, és akkor még ott van a domborítással és szellőzőnyílásokkal ellátott motorháztető.

Ne is beszéljünk a belső térről, hiszen arról nincs fénykép, mivel átláthatatlan ablakokkal gondoskodnak a titok megőrzéséről. Ahogy az utastérről, úgy a technikai részletekről sincs információ, a Suzuki Swift Extreme Stylish Contest verseny győztes pályamunkája a külső extrém átalakításáról szól.