A BMW annyit ismer el, hogy közel van a döntés arról, sorozatgyártásba kerül-e a tavasszal megmutatott, az olasz Touring műhely segítségével összehozott Superleggera tanulmány. Amíg a döntés bejelentésére várunk, a németek levédték a sorozatgyártású autó formáját.

Örvendetes meglepetés, hogy lényegében semmit nem változtattak meg a már látott autó megjelenését, még a brit zászló mintáját utánzó hátsó lámpákat is ott látjuk a számítógépes ábrázoláson a csomagtérfedél közepén végigfutó vezérsíkkal egyetemben. Ami hiányzik, az a hűtőrácsba szerelt kiegészítő fényszóró, de ez is csak technikai okokból, ezt az elemet egyszerűen lehagyták az ábráról.

Új elem a karosszérián az ovális külső tükör, a használatot nagyban megkönnyítő kilincs, a magas szélvédő a vászontetővel és a csomagtér peremének alapján sebességfüggően felnyíló hátsó szárny is került a fedélzetre. Nem tudjuk, hogy a Mini Superleggera megjelenésének levédése egy pozitív döntés előzetese, vagy csak biztosra akarnak menni minden esetre.

Az Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!