Amíg Európában még szűk egy évet kell várnunk a Yaris Cross kiskategóriás szabadidő-autó megjelenésére, Japánban most kezdték meg a típus forgalmazását. Ebből az alkalomból pedig bejelentették a GR kiegészítőket is, jelen esetben a sportos irány a tereprali világának megidézését jelenti, illetve a Modellista vonalon is elkészült az átalakítókészlet.

A GR-nél extra betétet szerelnek az első lökhárító sarkaira, van az ajtókra nagy méretű védőelem, és mind a négy kerékhez piros sárfogó gumikat helyeznek – utóbbiak ára 24 500 jen, azaz 69 ezer Ft. A megjelenés átalakítását 18 colos könnyűfém felnik teszik teljessé, a hangélményről dupla csőben végződő kipufogódob gondoskodik. Az apró részletekre odafigyelők kilincsburkolatot, karbon rendszámkeretet, GR logós napellenzőt is vásárolhatnak a Toyota Yaris Crosshoz, amelynek az alapára Japánban 120 lóerős benzinmotorral 1 798 000 jen, azaz 5 millió Ft.

A Modellista tuningvonalon a karosszériát lefelé nyújtják meg műanyag toldatokkal, 19 colos felnikkel töltik meg a kerékjáratokat, a műszerfalra és a csomagtérpadlóra is kérhető fabetét, kiegészítő hangulatfények, különféle belső díszek választhatóak.