Most a világ két feléről is olyan videókat kaptunk, amelyeken Ford Mustang tulajdonosok/vezetők bénázása figyelhető meg testközelből. Az első felvétel az Egyesült Államokban, Houston egy elővárosában készült, ahol egy autós találkozó esti végződését látjuk.

A látogatók gyűrűjében próbálnak meg kijutni az autók a parkolóból, egy-két kisebb gumi-csikorogtatást követően egy Mustang tulaj komoly gumifüstbe kezd. Balszerencséjére pont egy rendőrautó mellett, ahonnan fél percen belül kiszáll a két rendőr, és megbilincseli az embereket veszélyeztető autóst.

A másik felvétel Oroszországban készült, fedélzeti kamerával. Ezen egy olyan Mustang-pilótát figyelhetünk meg, aki azt hiszi, a két versenycsík miatt már jó autóvezető. Nos, tévedett, amelynek a kárát a sorban előttünk várakozó Peugeot 107-es látja. A beton-elválasztón fennakadt Mustang látványa megfizethetetlen.

Az Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!