A Yacht Club Capri-val való együttműködés keretében dob piacra két különleges autót a Fiat, amelyekkel a luxusjachtok világát akarják megidézni. Sötétkék a fényezés, amelyet kettős fehér-kék szépségvonallal díszítenek, több krómot és számos jelvényt használnak. Ezúttal az 500 Yachting társat is kap az 500X Yachting képében.

Ennél a szabadidő-autónál újdonságként még nagy méretű, nyitható vászontetőt is beépítenek, ami gombnyomásra pár másodperc alatt beengedi a napfényt az utastérbe, ahol mahagónifa-betétet használnak a műszerfalon, a karosszéria egyébként Blue Venezia színű. Az 500C-ből készített Yachting modellnél Blu Dipinto di Blu színű kék fényezést használnak, amit a Capri szigete előtt látható tenger színét mintázzam a nyitható tető is kék színű.

A Fiat 500 Yachting és 500X Yachting limitált szériás modellekből 500-500 darabot készítenek, és Olaszországban, Franciaországban, Németországban, Spanyolországban és Svájcban értékesítik őket. Minden autóhoz az adott ország felségjelzését és a sorszámot tartalmazó jelvényt adnak.