A mobilitás megváltoztathatja a világot – ez a mottója az ez évi Tokiói Autószalonnak, épp ezért a Toyota egy olyan járművet is készített, amelyet a már megváltozott követelményeknek felel meg.

Ez egyben azt is jelenti, hogy nem is annyira autó, hanem egy helyváltoztatásra is képes okostelefonnal van dolgunk a Fun-Vii esetén. A nevet ötletesen egy játékkonzoltól lopták, az azonban tényleg egyedi, hogy az egész karosszéria egy kijelző, amelyet szabadon alakíthatunk a megfelelő alkalmazás segítségével.

A legfeljebb háromszemélyes utasteret is az aktuális igényeinkhez tudjuk alakítani pár gombnyomással. Ha valaki egyedül van, annak a navigáció tényleg ember-szerű útmutatást tud adni, hiszen nem csak információkkal szolgál az autó, de 3D-s hologrammot is tud készíteni. Csak aztán nehogy a sok hologramm meg színváltoztatás miatt idő előtt lemerüljenek az elektromos hajtású Fun-Vii akkumulátorai.

Az Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!