A Ford az elmúlt években számos műszaki újdonságot mutatott be az alacsony károsanyag-kibocsátású motorok, az aktív biztosági és vezetéstámogatási rendszerek valamint kommunikációs megoldások területén. Az autógyártó most Európa-szerte az autósok ötleteit várja legújabban bemutatott technológiái tesztelésére.

Legyen szó az elődjeikhez képest 20-25%-os üzemanyagmegtakarítást lehetővé tévő, mindeközben rendkívüli mértékben megnövelt teljesítményű ECOboost benzines turbómotorokról, az új Mondeo-ban, S-Max-ban és Galaxyban megismert adaptív sebességtartó automatikáról és holttérfigyelő rendszerről, az elsőként a C-Max-ban és Grand C-Max-ban bemutatott parkolóasszisztensről, az ezeken felül az új Focus-ban elérhető aktív biztonsági rendszerekről és technológiákról, avagy olyan, a közeljövőben az európai Ford-okban is rendelhető rendszerekről, mint a Ford MyKey, a Ford SYNC, a MyFord Touch illetve a felfújódó biztonsági öv.

A Ford úgy döntött, hogy most az autósokhoz fordul, és őket kérdezi meg: ők vajon hogyan tennék próbára technológiáit? Éppen ezért a vállalat felhívást intéz a kreatív ötletekkel rendelkező felhasználókoz, amelyben arra kéri őket, írják le, ők hogyan tesztelnék az általuk kiválasztott forradalmi technológiát. A Ford által legkreatívabbnak, legizgalmasabbnak ítélt próbatételt a vállalat leforgatja, és bemutatja a nagyközönségnek. A felhívás részletei a Ford Magyarország Facebook oldalán tekinthetőek meg, ahol elérhető három külföldön már leforgatott film is, mintegy kedvcsinálóként, illetve ötletadóként.

Az Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!