Nincs hatalmas vigyors az orrán, mégis sokkal jobban néz ki elődjénél az új Honda CR-V annak köszönhetően, hogy az egész autó egységesen tele van látványos megoldásokkal.

A formán kívül az autó egész tudását is tovább csiszolták, az utastérben például új, a korábbinál könnyebben elfektethető, 60/40 arányban osztott hátsó ülést helyeztek el, a fejegység nem csak bluetooth kapcsolattal rendelkezik, de fel is tudja olvasni az szöveges üzeneteket.

Az Egyesült Államokban továbbra is egyféle, 2,4 literes négyhengeres benzinmotorral kínálják a kompakt szabadidő-autót. A 185 lóerős erőforráshoz ötfokozatú automatikus váltó és új fejlesztésű, elektronikus vezérlésű összkerékhajtás csatlakozik. Az európai piacot is érintő újítás – mi kisebb benzinest és opciós dízelt kapunk – az Eco Assist funkció, ami a sebességmérő színének változtatásával, azaz zöldre fordulásával jelzi, mennyire üzemanyagtakarékos a vezetési stílus.

Az Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!