Manapság Angliában igen komoly gondot okoznak az áradások, ezeknek az áldozata lett az itt látható Audi RS5-ös kupé még január 2-án. Az ismeretlen sofőr elakadt Chertsey közelében található, vízzel teli Almners úti vasúti aluljáróban a kocsival, majd sorsára hagyta a tengelyig elmerült, 2012-ben forgalomba helyezett autót.

Pár napig még a víz fogságában parkolt az autó, eközben először is vandálok vették kezelésbe. Egy éjjel egy hatalmas kődarab segítségével betörték a hátsó szélvédőt, és ezzel egy időben alaposan összeverték a tetőlemezt is.

A rendőrség először is ellenőrizte, de mivel nem lopott autóról volt szó, azon kívül, hogy ismeretlen tettes ellen eljárást indított rongálás miatt, de nem volt jogosítványa például a jármű elszállítására. Valószínűleg a helyi rossz fiúk is felfigyeltek arra, hogy senki nem törődik az autóval, így szépen megkezdték annak széthordását, és február második hetére be is fejezték a munkát.

Nem sok minden maradt meg az autóból, mindössze a padlólemez és a bal hátsó sárvédő árválkodik ott, ahol egykor a vízkáros Audi RS5-ös parkolt. Érdekes módon valaki még a megvandalizált tetőlemezt is elvitte, pedig azt igazán nem tudta mire használni. Ellenben a 4,2 litere V8-as motor, a felnik, a belső tér, a karosszériaelemek és a műszerfal egészen biztosan új életet kezd majd valahol…

Az Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!