Az ember azt hinné, hogy aki megengedhet magának egy Ferrarit, az gazdag. Ehhez képest itt van ennek a fekete 458 Speciale-nak az esete, amelyet a Nürburgringen törtek össze annyira, hogy a 210 ezer eurós javítási számla miatt a biztosító totálkárra vette azt. A tulajdonos szeretné megmenteni, de nincs ennyi pénze, úgyhogy az internetes közösségi adakozást hívta segítségül a megfelelő tőke előteremtésére.

Jó sokan dobják majd össze a pénzt a javításra, hiszen négyzetcentiméterenként 3,99 eurót kell fizetnie annak, aki megsajnálja a Ferrari tulajdonost, és ebből adódóan meglehetősen kicsi lesz annak az esélye, hogy a javítás végén megtartott sorsoláskor az ő nevét húzzák ki, hogy aztán egy hónapig használhassa a kocsit – plána annak ismeretében, hogy a sorsolást csak akkor tartják meg, ha sikerül 50 ezer adakozót szerezni. Ezen felül egy „Ferrari Revival Festival”-ra is ingyenesen bemehet a nagylelkű ember, de itt muszáj megjegyezni, hogy egy gyors keresés semmiféle eredményt nem hozott, úgyhogy jó kérdés, milyen Ferrari találkozóról van szó.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!