mercedes2

Máris ideje volt felfrissíteni a Mercedes-AMG GT sportkocsit, szembetűnő változás, hogy immár alapfelszerelés a függőleges pálcákkal rendelkező Panamericana hűtőrács, és pár lóerőt is találtak a 4,0 literes V8-as biturbóban: az alapmodell 14 (476 LE), az S 12 lóerővel (522 LE) tud többet az eddiginél. A vászontetős karosszériával debütált C változat immár kupéként is választható, tehát a zárt karosszéria is elérhető az 57 mm-rel szélesített hátsó kerékjáratokkal és az összkerék-kormányzással.
mercedes3
Az AMG műhely 50 éves évfordulóját is ilyen alapján készítik el, a fél évszázadot pontosan 100 autóval ünneplik. Ötven kupé és ötven roadster kapja meg a különleges megjelenést, ami matt fényezést (designo graphite grey magno és designo cashmere white magno színek közül lehet választani), feketekróm díszeket és felniket, és fekete-ezüst belső hangulatot jelent. Ahogy a többi GT C-ben, úgy a 4,0 literes V8-as biturbó jelen esetben is 557 lóerős, ami 3,7 másodperces 100-as sprintre elég.

mercedes4

Az Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!