Oroszország jelenleg a Renault második legnagyobb piaca, és ha minden a franciák tervei szerint alakul, akkor a következő évtized első felében már ez lesz az első – az értékesítések bővülésében kulcsszerepet szánnak az Arkana néven bemutatott szabadidő-kupé szériaváltozatának, amelyet 2019-ben akarnak piacra dobni.

Egy szedán szépségét és egy szabadidő-autó robusztus felépítését ötvözte a gyár a szabadidő-kupéban, amely 19 colos felniket, nagy hasmagasságot és rengeteg krómot kapott. Ott látjuk a kocsi orrán és hátulján a márkajellegzetességnek számító lámpákat. Üvegtető enged rengeteg napfényt az utastérbe, amiről egyébként nincs fénykép, minden bizonnyal majd a szériaváltozatnál ismerhetjük meg a belsőt.

Az autó megjelenését, technikáját (motor és váltó) minden nagy piacon a helyi igényekhez alakítják majd, hiszen azt igyekeznek majd helyben gyártani. Mivel megfizethető szabadidő-kupéként forgalmazzák az Arkanát, nem várható hibrid vagy elektromos változat (a B0 alapra, és nem a CMF-építőkészletre épül), talán ezért tartják távol az Uniótól.