A Tokiói Autószalonon vendégszereplő Datsun márka a Go-Cross tanulmánnyal hívja fel magára a figyelmet, miközben azt is hangsúlyozzák, hogy továbbra sem tervezik a fejlődő piacokon, így a Japánban történő megjelenést.

A Go-Cross egyébként nem más, mint az egyes piacokon Go+ néven kínált, a Micra padlólemezére felépített három üléssorral rendelkező 4 méter hosszú kombi megemelve, csicsás körítéssel. Hivatalosan csak vizsgálják, lenne-e kereslet egy hasonló járműre, de minden bizonnyal eldöntött tény, hogy megvalósítják azt, hiszen csak minimálisan módosítottak a megjelenésen, igazából csak a műanyag elemekhez nyúltak hozzá – és a tanulmány kedvéért eltüntették a kilincseket is az ajtókról.

A jövőbeli tervekről annyit mondanak, hogy az egyelőre csak a Renault Kwid által használt CMF-A alapon mutatnak be egy új autót India számára, ezen kívül a meglévő négy piacon bővítik a kereskedőhálózatot, és megvizsgálják, hogy érdemes lenne-e piacra lépni Afrikában.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!