Nadim városában állítják meg a rendőrök az általuk valamiért gyanúsnak ítélt autót, amely valószínűleg elsőre is csak azért hajtotta végre a rendőrök utasítását, mert az előtte haladó kisteherautó mögé beszorult. Annak sofőrje azonban rögtön továbbhajt, amikor kiderül, hogy nem őt akarják ellenőrizni.

Emberünk ezt követően még egy kicsit hagyja magát ellenőrizni, de nem sokkal 1:30 után úgy dönt, elege van az egészből és elhajt. Miközben az egyik rendőr meg a vezetőoldalon kapaszkodik az ajtóba, és a hónak köszönhetően állva is tud maradni. Próbálja a hófalba kormányozni a Passatot, de elveszíti a fogást, amikor felhúzza az ablakot a sofőr. A rendőr ekkor a hátsó kerék alá kerül, de az autót futva üldöző társa felsegíti, beszállnak a rendőrautóba, és indul az üldözés. Arról nincs hír, mi lett a volkswagenessel, remélhetőleg nem ússza meg olcsón az esetet.

Az Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!