A hivatalosan OPC Line sportcsomag névre hallgató készlet első körben csak az ötajtós karosszériához lesz elérhető, és rögtön jelzik is, hogy noha már most be lehet ikszelni, de csak 2016 őszétől lehet azt ténylegesen megvásárolni.

Mindössze négy alkatrészt jelent az átalakítókészlet, az első-hátsó lökhárítót és a küszöbborítást cserélik le az 1150 eurós csomag megrendelése esetén. A kocsi orrán jobban kiemelik az alsó légbeömlőt a lökhárító síkjából, és abba már nem a karosszéria színére fényezett rész nyúlik bele, hanem egy, az autó teljes szélességén végigfutó krómléc díszíti. A küszöbborításokat egy kicsit mélyebbre húzzák.

Jobban átalakították a hátsó lökhárító megjelenését, ahol a rendszám már nem egy vízszintes karaktervonal része, hanem egy külön mélyedésben helyezkedik el, két oldalán a vízszintes helyett immáron függőlegesen elhelyezett macskaszemekkel. Az Opel Astra utasterét egyáltalán nem érinti az OPC Line sportcsomag, ott jelenleg mindössze OPC Line fém pedálokkal lehet fokozni a hangulatot 121,50 eurós áron.

Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!