Több évtizedes kihagyást követően tér vissza a brazil Puma sportkocsi, az új generációs autó első tíz példányát 150 ezer realos, azaz 12,43 millió Ft-os áron kínálják majd. Ezek a vásárlók azonban nem csak az elsők között vehetik át autójukat, de egy különleges klubnak is tagjai lesznek. Ha a jövőben valamiféle új modellváltozat jelenik meg a Puma gyár kínálatában, akkor ők elővásárlási joggal élnek arra, akár korábbi autójukat is beszámítják, ha az a kívánságuk, ezen kívül az autógyártó összes rendezvényére (beleértve a pályanapokat is) örökös meghívást kapnak.

A sportkocsi alapjául acélcső-karbon váz szolgál, a karosszériát anyagi okokból üvegszálas műanyagból készítik. Az ülések mögé a GM-től származó, 2,4 literes, 180 lóerős Flex négyhengeres kerül 6 fokozatú, kézi kapcsolású váltóval együtt. Körben kettős keresztlengőkaros független felfüggesztést alkalmaznak, a felnik 17 colosak, elöl 225/40, hátul 225/45-ös Pirelli P Zero Trophy abroncsokkal. A saját tömeg mindössze 915 kg.

Az Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!