Tényleg nehéz dolog jó dolgokat írni a BMW autókról? Oké, vannak olyan modellek a palettán, amelyek bizonyos tekintetben kihívásokkal küzdenek, de azért nagyrészt az átlag felett teljesítenek a bajor gyártó típusai.

Egy kanadai márkakereskedő, az Endras BMW most egy pályázatot hirdetett, amelynek nyertese egy évre kap egy lakást Toronto belvárosában, egész idő alatt egy BMW-t használhat, és az egy év alatt összesen 65 000 kanadai dollár fizetést is kiutalnak neki. A nyertesnek 2011. június elsején kell munkába állnia, és egy éven át kell dicshimnuszokat zengenie a BMW márkáról és annak termékeiről.

Lakást, autót és pénzt is kap az, aki a legjobban dicséri a BMW termékeit Kanadában Lakást, autót és pénzt is kap az, aki a legjobban dicséri a BMW termékeit Kanadában

Az angol nyelvű jelentkezési feltételeket olvasva azért vannak trükkös kitételek. Az embernek tudnia kell magát 140 vagy kevesebb karakterben elmondania véleményét (Twitter), és jobban szeretik, ha az embernek nem az életben, hanem az interneten vannak barátai. Amennyiben valamilyen ok miatt a szerződést idő előtt megszakítanák, a lakás és az autóval kapcsolatos összes költséget (lízing/bérlet, amortizáció) ki kel fizetni.