A generációváltásnak mondott alapos frissítés előtt még GSi néven futott a 150 lóerős Opel Corsa, majd amikor az 1,6-os helyett már csak 1,4-es turbómotor állította elő ezt a teljesítményt, egyszerű motorváltozattá szelídült ez a kivitel. Persze a megfelelő megjelenési csomaggal ezt is fel lehet dobni – a gyár is ezt teszi, elkészítette a Corsa S változatát.

Ennél is a 150 lóerős változat a kiindulási alap, de mélyre húzott légterelőkkel és karbon fóliával borított külső tükrökkel teszik sportosabbá a megjelenést, és 17 colos kétszínű felnik töltik meg a kerékjáratokat. Az utastérben a hatalmas méretű támlával rendelkező első kagylóülések jelentik a változást némi dekoráció mellett. Három- és ötajtós karosszériával egyaránt választható az Opel Corsa S, amelynél a menetteljesítmények nem változnak, tehát a 0-100 km/h gyorsulás 8,9 másodpercig tart és 207 km/h a csúcs.

Az Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!