Csehországban került konfliktusba a rend őreivel egy Ferrari F430 vezetője, de sikerült azok elől meglépnie. De nem sokáig örülhetett a menekülésnek, hiszen Prelouci és Pardubice között egy felújítás alatt lévő hídon a szakadó esőben első ránézésre totálkárosra törte autóját.

Az építkezés miatt 20 km/órás sebességkorlátozás van életben az érintett útszakaszon, a Ferrari ennek többszörösével haladt. Egészen addig, amíg a kerítést át nem szakítva először betongerendákra hajtott fel, majd egy hatalmas árkon átrepülve egy sitthalmon fennakadt. A sofőr saját maga szállt ki az autóból, majd sietve távozott a helyszínről, de eközben a szemtanúkat fizikai bántalmazással fenyegette, nehogy elárulják a rendőröknek, hogy őt látták.

A rendőrség egyelőre nyomoz, ki volt a vezető, a tulajdonos állítólag a családjánál tartózkodott az eset idején Prágában, de érdekes módon nem tudták a telefonhoz hívni, hogy ezt igazolja. Rendőrkutyát is vittek a helyszínre, de az a szakadó eső miatt hamar elveszítette a nyomot, a helyszínen talált vér egy aznap, korábban történt munkahelyi balesetből származott. Van azonban egy forró nyom, pár perccel a baleset előtt egy benzinkút biztonsági kamerája rögzítette az autót és annak vezetőjét is.

Mindenesetre zár alatt tartják a balesetet szenvedett autót, amelynek alaposan összetört az eleje, a jobb első kerék kiszakadt a helyéről a futóművel együtt, és a karosszéria többi része is alaposan roncsolódott a terepjárás során.

Az Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!