Húsz évvel ezelőtt a 348 TS-sel nyitott Kína felé a Ferrari, az eltelt évek alatt az egyik legnagyobb piaca lett az olaszoknak a távol-keleti ország. Most egy speciális, kifejezetten az ottani vásárlók igényeire szabott autóval ünnepelnek.

Hivatalosan Ferrari 458 Italia 20th Anniversary Special Edition névre hallgat az alkotás, amelynek legfőbb ismérve a karosszéria külsején elhelyezett sárkánymintás díszítés. Itt meg kell még jegyezni, hogy külön ehhez a modellhez keverték ki a Marco Polo Vörös fényezést is. Az utastérben aranyszínű betűkkel írják ki a modell nevét a két ülés közötti konzolon.

A húsz darabosra limitált szériát egyébként nem a Pekingi Autószalonon, hanem az első, Maranellón kívüli hivatalos Ferrari Múzeum megnyitóján, Sanghajban fogják nemsokára bemutatni a vásárlóknak. A Shanghai World Expo Park területén megrendezendő tárlat három éven keresztül várja majd a látogatókat.

Az Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!