Az Egyesült Államokban vannak olyan fiatalok, akik mindent megtesznek annak érdekében, hogy válóra váltsák álmaikat. A 19 éves Bladimir Barreto például videóval akarta meggyőzni az amerikai foci tehetségkutatókat arról, milyen jó sportoló. Az egyik mutatvány az lett volna, hogy átszalad a felé közelítő autón. Ez az, ami nagyon csúnya véget ért.

Palm Bay városának egyik csendes mellékutcáját választották helyszínnek, a Barreto fiúk, a 19 éves Bladimir futott, 17 éves öccse vezette az autót, és egy harmadik testvér tartotta a kamerát. Bladimir biztos jó focista, de a ritmusérzékével bajok vannak, mert nem ugrik fel időben, ezért az autó elgázolja, és nagy ívű repülés után ér földet. Mindkét lába eltört, súlyos fejsérülést is szenvedett, helikopterrel kellett kórházba szállítani, egy ideig eltart, mire újra sportolhat. Az autót vezető testvért ellen egyébként jogosítvány nélküli vezetésért indítottak eljárást, azon még tanakodnak a hivatalos szervek, hogy felelőtlen autóvezetésért is felelősségre vonják-e. Az elgázolt gyalogos ugyanis szándékosan ugrott az autó elé.

Az Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!