A floridai Naples városában egy Lexus szabadidő-autó ütközött neki a Ferrari F50-esnek, amelynek sofőrje annyiból még szerencsésnek mondhatja magát, hogy sikerült elkerülnie egy fekete BMW-t, mielőtt a forgalmi irányokat elválasztó zöldsávon megállt autójával.

A mindössze 349 példányban készített olasz szuperautó karosszériáján nem látszik sok sérülés, de a bal hátsó kerék helyzete alapján nagy ütést kapott. Ebben a balesetben nem történt személyi sérülés.

A Genaddi Design Group nevű vállalkozás 38 000 dollár felárért építette át a Ford GT-ket a nyitott karosszériás GTX1-essé, azt nem tudjuk, hány példány készült. Az biztos, hogy most már eggyel kevesebb, miután az egyik fának ütközött, nem csak a karosszéria sérült, de körben a felfüggesztés is. A hírekben nincs szó személyi sérülésről.

Nem nagyon derültek ki részletek a Mansory Ferrari 458 Siracusa balesetéről, ami Kínában következett be. A fényképek alapján a sofőrnek sikerült kiütnie a jobb első kereket autója alól, más sérült járművet nem látni, úgyhogy valószínűleg padkának ütközött az 590 lóerősre tuningolt sportkocsi, ami egyszerűen soknak bizonyult a sofőrnek.

Dubaiban egy sárga Pagani Zonda F sofőrje veszítette el uralmát autója felett, amikor nagy tempóval száguldott a városi utakon. A megpördülő autó letért az úttest autóknak fenntartott részéről, de szerencsére senkit nem gázolt el, miközben a járdán pörgött, és a sofőr és utasa is sérülés nélkül megúszta az esetet.

A 76069-es alvázszámú példány azon kevés Paganik egyike, amely teljesen fényezett karbon karosszériát kapott, utasterében platina betéteket találunk. Az újonnan Dubaiba kiszállított autó az évek során többször is gazdát cserélt, valószínűleg jelenlegi tulajdonosának nem fog nehézséget okozni a helyreállítás kifizetése.

A Pagani Zonda F-fel ellentétben a megcsalt feleség által tönkretett Audi R8-as sorsa várhatóan a bontó lesz, miután jó alaposan elbántak vele. Alapos munkát végzett az elkövető, betörte az összes üveget, az összes karosszériaelem sérült (karcolás/kalapácsütés) és az utastérben is cafatokra szaggatott mindent.

Az Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!