Noah névre hallgat a Toyota közepes méretű egyterűje Japánban, amelyből létezik egy sportosabb megjelenésű változat is Voxy néven. Most pedig itt van a kifejezetten az üzletembereknek szánt luxuskivitel Esquire jelöléssel, és minden eddiginél nagyobb és krómosabb hűtőráccsal. Nem véletlen, kifejezetten azoknak készül, akiknek ez az egyik legfontosabb státuszszimbólum.

Nem csak elöl, az oldalfalon és hátul is találunk krómozott díszeket a luxus-egyterű karosszériáján, belül pedig alapból kétszínű belső hangulat várja a kedves ügyfelet. A variálhatóságot megőrzik, így a 8 személyes utastértől (2-3-3) a két bicikli szállításáig bármire alkalmas az Esquire is, egyedül az üzleti tárgyalásokkal kell csínján bánni, hiszen nem lehet egymással szembefordítani a hátsó üléseket.

Technikailag már semmi újdonsággal nem szolgál az Esquire, ugyanazokkal a hajtásokkal választható, mint a Noah és a Voxy. Az alapmotor egy 152 lóerő teljesítményű 2,0 literes benzines, ami CVT váltón keresztül hajtja az első- vagy mind a négy kereket, a feláras hibrid hajtásban 1,8 literes benzinmotor (97 LE) és egy villanymotor (81 LE) hajtja 136 LE rendszerteljesítménnyel az első kerekeket. Mindezért 2,6-3,2 millió jent (5,85-7,2 millió Ft) kér a Toyota, és évi 4000 példány értékesítésével számol.

Az Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!