A Cigarette Racing nevű hajóépítő elkészítette eddigi legsportosabb modelljét, a 41 láb hosszú hajó Nighthawk AMG Black Series Edition néven debütált, ezzel utalva az autógyártó kínálatában hasonló pozíciót betöltő Mercedes-AMG GT Black Series-re. Ennél a karbon fokozott használatával csökkentették a tömeget, és eközben alacsonyabbra vitték a tömegközéppontot, ami javítja a kanyarodási tulajdonságokat.

A névhez illő teljesítményről úgy gondoskodtak, hogy megnövelték a motorok számát, egészen pontosan ez a Cigarette Racing első terméke, ami öt darab külső motort kap. A 4,6 literes V8-as Mercury Racing 450R hajómotorok teljesítménye 450 lóerő a propellernél mérve, és olyan irányítórendszert készítettek hozzájuk, hogy két karral lehet vezérelni az öt erőforrás teljesítményét. A 2250 lóerős rendszerteljesítmény több mint 144 km/órás sebességre képes felgyorsítani a Nighthawk AMG Black Series Edition motorcsónakot, miközben tíz embernek kínál kényelmes helyet.

A Magmabeam elnevezésű narancs fényezés az autógyártól érkezik, ezt feketével egészítik ki, matricák helyett festett logókat használnak. Az utastérben a szürke és a fekete szín a meghatározó, de itt is megjelenik a narancssárga, a kárpit különleges kialakítása megakadályozza, hogy túlmelegedjen a felülete, akkor is kényelmes ráülni, ha a tűző napon áll a hajó.