Nyugodt a forgalom a soksávos, moszkvai úton, kényelmes tempóban lehet haladni, és olyan kevés út van az úton, hogy a lámpához érve még válogathat is az ember, honnan szeretne indulni. A Chevrolet Lacetti vezetője például úgy látta jónak, hogy a jobbról második sávba sorol át. Ez lett a veszte.

Szemből érkezik a Moszkvai Önkormányzat tulajdonában lévő parkolási társaság lopósautója, fedélzetén egy VW Touareggel. Sajnos ennek a teherautónak a sofőrje meglehetősen korlátolt agyi funkciókkal rendelkezik, hiszen se a villogó zöld, se a sárga, se a piros jelzés nem tűnik fel neki, és azzal a lendülettel, ahogy érkezik, belehajt a tilosba. Itt azonban emberére, pontosabban teherautójára talál, elrántja a kormányt, és a szembe sávba borul, elsodorva a Chevrolet-t. Ebből az egészből még talán a VW Touareg tulajdonosa jött ki a legjobban, aki a tilosban parkolási bírság megfizetése mellett kártérítésre számíthat – az autójának helyreállításán/a javítás idejére bérelt gépjármű díjának megfizetésén felül. A videó alapján egyértelmű, hogy az önkormányzati alkalmazott hibájából szenvedett kárt.

Az Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!