Mifelénk már évekkel ezelőtt leálltak a Suzuki Liana forgalmazásával, de Kínában még mindig jól fogy a típus – és hogy ez a jövőben se változzon, alaposan meg is újítják az autó megjelenését.

A kocsi orrát és hátulját alakították át jó alaposan. Az orrnál egyértelmű, hogy a most leváltott Clio volt a minta; Kínában fogják forgalmazni a felfrissített Lianát, ott pedig nem ismerik ezt az európai kisautót, úgyhogy nem lesz szembetűnő a kölcsönzés az ottani embereknek.

A hátsó résznél teljesen átalakították a lámpák formáját, és a manapság oly divatos piros-fehér színkombinációt használják. A lépcsős hátú autónál a lámpák kaptak egy kiegészítő részt a csomagtérfedélen, az ötajtósnál pedig a korább függőeleges helyett vízszintes elrendezésű a világítótest. Korábban már kapott 1,4 literes, 100 lóerős változó szelepvezérléses motort a Suzuki Liana Kínában, a mostani modellfrissítéskor a 107 lóerős 1,6-os váltják le a 120 lóerős, változó szelepvezérléses darabbal.

Az Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!