Meg vannak számlálva a napjai a Rolls-Royce Wraith és Dawn modelleknek, talán ezért is kapnak kiemelt figyelmet a gyártól. Most épp a Landspeed Collection nevű limitált szériát jelentették be, amellyel George Eyston sebességi világrekordot megdöntött autójára emlékeznek. Kétszínű fényezést kapnak az autók, amelynél a Bonneville Blue halványkék szín a különleges, ezt a kiszáradt sóstó medrének és a kék égnek a határán látható árnyalat inspirálta. A sárga szín se véletlenül jelenik meg, anno hatalmas sárga kört festettek az autóra, hogy a korabeli sebességmérő szerkezetek jobban érzékeljék a járművet.

 

George Eyston Thunderbolt névre hallgató autóját két darab, egyenként 37 literes és több mint kétezer lóerős Rolls-Royce erőforrás hajtotta, ezekből a turbófeltöltős repülőgép-motorból csak 19-et darabot gyártottak hidroplánok számára, az autóba szerelt erőforrásokat is azokból szerelték ki. Ma már csak ezek az erőforrások vannak meg, miután az autó elpusztult egy raktártűzben.

 

A Black Badge modellekből épített 35 kupé és 25 kabrió műszerfalának faburkolata a Bonneville-i kiszáradt sóstó talajának mintáját jeleníti meg, kézzel polírozott alumínium betéteket használnak, a hátsó ülések közötti felfedezhető a Silver Island nevű hegy körvonala. A Wraith kupénál a 2117 LED-ből összeállított csillagos égbolt az 1938. szeptember 16-én Bonneville felett látható égboltot mintázza, ezen a napon érte el a harmadik – és végső – sebességrekordját a Thunderbolt, amikor 575,335 km/órás sebességet ért el. A Rolls-Royce Wraith és Dawn Landspeed Collection példányait előre értékesítették.