Tavaly októberben még csak számítógépes grafikákon láthattuk, most már itt van élőben is a Cadillac Escalade átkarosszálásával készülő Rezvani Vengeance, amellyel a gyártó egy igen különleges piaci rést fed le: a feltűnést kedvelő, egyben az életét féltő milliomosokét. A megjelenés egyébként azért rendhagyó, mert azt az egyébként videójátékokhoz digitálisan terveket készítő bolgár Milen Ivanov munkája.

Nem éppen ideális páncélozott jármű a Rezvani Vengeance, hiszen van 2 gyenge pontja a konstrukciónak: egyrészt megtartják az alapot jelentő Cadillac Escalade nagy méretű tetőablakát, másfelől a kifejezetten feltűnő (az alkotók szerint elrettentő) külső miatt arra sincs esély, hogy eltűnjön az autó a forgalomban – vannak olyan alkalmak és helyek, ahol átlag feletti a fekete Escalade-ek sűrűsége.

Alaphangon 285 000 dollárt kér a Rezvani a Vengeance modelljéért, ezért a pénzért épp csak a külső karosszériaelemeket cseréli le a Cadillac modellen, tehát lecsökkenti a látómezőt, és a szélesítések miatt megnehezíti a közlekedést. A Military csomagban adják a páncélozást 125 000 dollárért, ezért a pénzért már 7 darab golyóálló mellényt és sisakot is mellékelnek, akinek van igénye némi extra védelemre, de páncélozásra nem, az kérheti a Security csomagot 62 000 dollárért. Ebben a karosszéria megerősítésén kívül benne vannak a fontos elemek, úgymint füstgenerátor, borsspré-szóró, gombnyomásra sokkolóvá váló külső kilincsek, megerősített felfüggesztés, EMP-védelem, satöbbi.