Eredetileg 300 darab Bugatti Veyron gyártását tervezték, és ezeket már mind értékesítették. Mostantól a 150 darabosra limitált SuperSport változatot, illetve a különféle limitált modelleket lehet megvásárolni. Utóbbiak közül az első a Bugatti Veyron 16.4 Grand Sport L’Or Blanc, azaz fehér arany névre hallgató autó.

Ennek a kabriónak a karosszériája igen különleges fényezést kapott, de nem ez a legérdekesebb része, hanem a berlini Königliche Porzelan Maufaktur által készített porcelán darabok: felni kupakok, benzinbetöltő nyílás, hátsó márkajelzés. Az utastérben se spóroltak a porcelánnal, és természetesen van az autóhoz illő piknikkészlet is – szintén a KPM munkatársai jóvoltából. A különleges megjelenésű L’Or Blanc vételára 1,65 millió euró, és a Bugatti szerint nem lesznek nehézségei az értékesítésével. Egyelőre nincs arról szó, hogy egy második példányt is készítenek a különlegességből, de soha nem lehet tudni.

Különleges fényezés, porcelán-betétek: Veyron L Or Blanc 1,65 millió eurórért Különleges fényezés, porcelán-betétek: Veyron L Or Blanc 1,65 millió eurórért