Úgy tűnik a BMW megunta, hogy újabban csak az i3-asról szólnak a híradások, mondván hamarosan piacra dobják a konszern első megvásárolható akkumulátoros-elektromos autóját, kiszivárgott a végleges forma, és hogy néhány piacon már bejelentették a vételárat, ami a támogatásoknak köszönhetően 35-36 000 euró közelében mozog, illetve hogy idő előtt napvilágot láttak a végleges modell fényképei.

Nosza fogták az i almárka másik típusát, az igazán nagy durranásnak szánt i8-as hibrid sportkocsi egy példányát, és rászóltak az autót épp tesztelő mérnökre, hogy a mintás tapétával álcázott prototípussal lehetőség szerint szem előtt parkoljon. Valószínűleg külön dicséretben részesül majd azért, hogy mindezt egy elektromos töltőpontnál tette. A képek pedig a bimmertoday weboldal segítségével kerültek fel a világhálóra.

Muszáj már most megkezdeni a hírverést a 354 lóerő rendszerteljesítményű sportkocsira, mert annak már 2014 elején megindul a forgalmazása, és egy ilyen szokatlan kocsit alaposan be kell mutatni a megcélzott vásárlóközönségnek. Műanyag karosszéria, 3 hengeres benzinmotor – lesz mit emésztenie a presztízsautókhoz szokott vásárlóknak. A várakozások szerint a BMW M6-ossal egy árban adják majd az i8-ast. Így nehéz lesz meggyőzni a vásárlókat…

Az Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!