A Yema Auto nemrég jutott hozzá az Austin Montego padlólemezhez (ami 1989-es Kínába kerülése óta már a harmadik tulajdonosát szolgálja), amire elsőként egy Subaru Forester másolatot készítettek. Most egy személyautót másoltak le, mégpedig az aktuális Audi A4-est.

A látszat csal - meg a kínaiak is. A képen egy Austin Montego látható (igen, nyolcvanas évek) A látszat csal – meg a kínaiak is. A képen egy Austin Montego látható (igen, nyolcvanas évek)

A nyitott motorháztetős képen jól látszik, hogy a hatalmas méretű hűtőrács mögött nem hosszában, hanem keresztben kerül beépítésre a négyhengeres motor, aminek a származása még nem ismert, de igen jó eséllyel 1,5 literes, Mitsubishi négyhengeres lehet.

Keresztben kerül beépítésre a - valószínűleg - Mitsubishi négyhengeres Keresztben kerül beépítésre a – valószínűleg – Mitsubishi négyhengeres

A Yema Auto-t még az se menti majd meg a per elől, hogy a négy karika helyett csak három karikát látunk a hűtőrácson, a csomagtérfedélre meg a YEMA AUTO feliratot írták. Az egyedüli meglepetést az jelenti, hogy nem a Kínában kedvelt lépcsős hátú, hanem a kombi karosszériát másolták le, és építették fel az Austin Montego alapokon.

Hátulról csak a kipufogó-csökevény árulkodik a csalásról Hátulról csak a kipufogó-csökevény árulkodik a csalásról