A Dom Pérignon pezsgőmárka döntött úgy, hogy stílusos szállítójárművet készít termékének, az eredmény az autórajongók mellet az alkoholistákat is megörvendezteti. A három palackhoz mindössze két poharat mellékelnek, tehát jó sok pezsgő jut egy-egy emberre.

A hangzatos Aston Martin Milano Rapide S Dom Pérignon névre hallgató alkotás a brit márka milánói márkakereskedésének jóvoltából jött létre, és valójában nem más, mint egy speciális tárolóállvány, amelyet a csomagtartóba lehet helyezni. A korábban említett három palack pezsgő 1998-as évjáratú, és ezeknek illetve a kristálypoharaknak a méltó megjelenéséről LED-es háttérvilágítás gondoskodik. Az autóval Olaszországban különféle üdülőket és éttermeket járnak körbe, ahol a potenciális ügyfelek – alkoholista milliomosok? – közelebbről is megismerkedhetnek majd vele. Az Aston Martin Milano egyébként megrendelésre bárkinek az Aston Martinjából készít pezsgőszállítót, a kézzel készített állványt minden típushoz hozzá tudják alakítani.

Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!