Még 2007-ben vett részt egy, a Volvo által megrendelt fotózáson Carolyn Giles, a szerződés szerint egy helyi reklámkampányhoz készültek a felvételek, amely rendben le is ment. Nemrég szerzett tudomást arról a modell, hogy a fényképeit felhasználták egy ausztrál társkereső weboldalon megjelent hirdetéshez is, amelyben ráadásul olyan szövegkörnyezetben jelentek meg, amely alapján arra lehet következtetni, hogy ő egy escort-lány.

Carolyn Giles most tíz millió dollár kártérítést követel a Volvo-tól és a Hertz-től (ez a két cég hirdette a szolgáltatást) no meg a Ford Models (nincs köze az autógyárhoz) ügynökségtől. Utóbbitól azért követel kártérítést, mert nem képviselte az érdekeit – pénzt ugyanis nem kapott azért, hogy azokat a képeket felhasználták, amelyeken ő szerepel. Márpedig az ügynökségnek az a dolga, hogy felügyelje, mire használják a róla készült fotókat.

Az Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!