Igazából csak egyvalami hiányzik a Morelo Empire Liner nevű luxus-lakóautóból, a szuperautó befogadására képes garázs; ezt technikai okokból nem tudták megvalósítani, mert teherautó alvázra építették fel a hatalmas karosszériát, és egyszerűen nincs elég hely a tengelyek között egy ilyen kialakítására. Garázs a hátsó rész (hálószoba) alatt van, és legfeljebb 3,85 méter hosszú autó fér el ott. Cserébe minden másról gondoskodtak a német karosszériaépítőnél.
morelo2
Magától értetődően padlófűtés van az egész utastér alatt, mégpedig azért, hogy a valódi kőből készült padló ne legyen hideg még mezítláb sem. Fürdőszoba helyett fürdő van a fedélzeten, a normál mellett esőztető fejjel is rendelkezik a zuhanyzó, és extra méretű ágy várja az aludni vágyókat. Gombnyomásra elcsúszik az árnyékoló a hatalmas üveg panorámatető alól, így az ágyban fekvők a tényleges csillagos eget csodálhatják, ha ahhoz támad kedvük.
morelo3
A konyhában minden lét- és kevésbé fontos konyhai gép is megtalálható, hiszen aki ilyen kategóriás járművet megengedhet magának, az általában ínyenc – az Empire Liner számára ez nem kihívás. A vezetés azonban az lehet, a karosszéria 10,29-11,95 méter hosszú, 2,5 méter széles és 3,75 méter magas. Mercedes Atego vagy Iveco Eurocargo alvázra építi fel a Morelo a csúcsmodelljét, amely kialakítástól függően (robogó-, Smart vagy kisautó garázs) 334 900 eurótól (102 millió Ft) indul, a legdrágább 417 900 euróba (127 millió Ft) kerül.

morelo4

Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!