Mostantól kezdve a Bentley Flying Spur Mulliner koronázza meg a brit márka kínálatát, ennél az autónál alapáron adják mindazt a gondoskodást, amit a világ legöregebb, folyamatosan működő karosszériaépítő műhelye nyújtani tud. Például a szürkére fényezett és polírozott 22 colos felnik közepére önszintező márkajelzések kerülnek (haladás közben is egyenesen áll a B betű), a hűtőrács kettős pálcákból készített betétet kap, a gombnyomásra előbújó repülő B márkajelzés megvilágított, a tanksapka és az olajbetöltő-nyílás fedele is kristálymintát kap.

A választás megkönnyítése érdekében a Mulliner szakemberei nyolc egyedi, háromszínű belső hangulatot készítettek, de természetesen egyéb elképzeléseket is megvalósítanak. Szériában jár a Mulliner Driving Specification csomag, amivel együtt a gyémántmintás díszvarrást is adják, természetesen kézzel készítik az összes varratot; minden üléskárpit 712 darab öltésből áll össze, a bonyolult minta kialakítása és annak begyakorlása 18 hónapot vett igénybe. A digitális menük egyedi megjelenést kapnak, az első ülések támlájára gombnyomásra előbújó, önszintező asztalokat szerelnek. A slusszkulcsokat az autó belső hangulatának megfelelő bőrből készített dobozban nyújtják át az ügyfélnek.

A Bentley Flying Spur Mulliner felszereltség az összes hajtással választható, tehát a V8-as és W12-es biturbóval és a V6-os biturbót használó plug-in hibriddel is; a menetteljesítmény-adatok közül a 0-100 km/óra gyorsulást (4,0, 3,8 és 4,1 másodperc) illetve a csúcssebességet (318, 333, 285 km/óra) emelték ki, a fogyasztással nem foglalkoznak – ahogy a potenciális vásárlók sem.