Nagyjából ugyanazokat a formai elemeket alkalmazták a Passat GT esetén, mint a Golf GTI-nél: piros csíkok a hűtőrácsnál, hatalmas légbeömlő elöl, diffúzornak látszó betét sötétített lámpákkal hátul – no és a lépcsős hátú karosszéria miatt egy takaros kis légterelőt is elhelyeztek a peremen. No és ott vannak a 19 colos felnik és a hasmagasságot is csökkentették 1,5 centivel.
passat2
Utóbbi kivételével nem módosították a technikát, tehát a motortérben a 3,6 literes, 280 lóerős V6-os szívómotor található, ami 6 fokozatú DSG váltón keresztülhajtja az első kerekeket. Az utastérben karbon betétek, fekete tetőkárpit és fekete-szürke bőr üléskárpit jelenti a változást. Egyelőre csak tanulmányról van szó, tehát könnyen lehet, hogy amikor jövőre megvásárolható lesz a Volkswagen Passat GT az Egyesült Államokban, már az egy generációval újabb, 2,5 literes, 300 lóerős birturbó V6-os kapja majd.

passat3

Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!