A Great Wall és Haval márkák forgalmazásával foglalkozik az olasz Eurasia Motor Company nevű autókereskedő vállalkozás, amely most saját olcsóautó-márkát hozott létre a Chery segítségével. A kínai állam tulajdonában lévő autógyártó Kínában készíti az autókat – egészen pontosan a Cowin márka Showjet Pro típusáról van szó –, amelyeket aztán Olaszországban szerelnek fel autógáz-rendszerrel, és kész is az EMC márka üzleti modellje. Elsőként a 4,4 méteres Wave 3-as szabadidő-autót dobják piacra, amelyből 1500 darab eladásával számolnak – szeptembertől az EMC 50 szerződött partnerénél lehet megvásárolni az autót.

Nincsenek külön felszereltségek, hanem minden elérhető extra ott van a fedélzeten, tehát a 10,25 colos érintőképernyős fejegységen keresztül jeleníti meg a képet a körkamera, Android Auto és Apple CarPlay csatlakoztatás is van. A világítás teljesen LED-es, az autó 18 colos könnyűfém felniken gördül, a panoráma üvegtető 0,98 négyzetméteres, vezetéknélküli telefontöltő és 3 USB csatlakozás is van a fedélzeten. A karosszéria hossza 4,4 méter, a tengelytávolság 2,63 méter, a csomagtér 360-1100 literes.

Az autót 1,5 literes négyhengeres motorral szerelik, az alapkivitelben szívóként 113 lóerő a teljesítmény és 5 fokozatú a kézi kapcsolású váltó, opciósan turbómotorként 147 lóerő a teljesítmény és fokozatmentes automatikus a váltó; mindkét esetben széria a benzin-autógáz vegyes üzem. A szívómotoros EMC Wave 3-as ára 22 000 euró, a turbómotoros automata kivitelért 24 000 eurót kérnek; az előbbinek megfelelő, de kevesebb extrával rendelkező benzin-autógázos Dacia Duster ára 20 700 euró Olaszországban. Az EMC második modellje egy pickup lesz, és jövőre egy akkumulátoros-elektromos kisautó forgalmazását is el akarják kezdeni, és persze európai kereskedőhálózat kiépítésén is dolgoznak.