Keith Tilton valószínűleg élete leghosszabb napját élte át, mikor eldöntötte nemrég, leül végre beszélni a 39 éves fiával.

A thesunjournal.com beszámolója szerint Tilton azért akart végre egy napot a fiával tölteni, hogy meggyőzze őt, ideje elvonóra mennie, mert nem élhet tovább a drogok „rabságában”.

A fiú természetesen nagyon készséges volt, majd közölte, mindenekelőtt szeretné, ha félreállnának egy banknál, mert van nála egy csekk, amit be kell váltania.

Tilton nem gondolt semmi rosszra, félreállt a banknál, majd várt a fiára, aki villámgyorsan vissza is érkezett a kocsihoz, mint aki jól végezte dolgát. Ezután a férfi lerakta a fiát ott, ahol kérte, majd elindult hazafelé.

Joseph Donald Tilton (jobbra) sofőrt csinált egy bankrabláshoz az édesapjából (Fotó: Sun Journal)

Igen ám, de a hazaút pontosan ugyanarra vezetett, így óriási meglepetésére azt látta, a bank előtti utca végig le van zárva. A rendőrök őt pedig azonnal félreállították, miután korábban a szemtanúk pontosan leírták az autót, amivel elmenekült a bankrabló. És ami mint kiderült, Tilton autója volt.

A fia ugyanis nem csekket beváltani ugrott be, hanem bankot rabolni, és végül 620 dollárral, azaz körülbelül 180 ezer forinttal távozott.

Mivel a sofőr semmit nem tudott arról, mi is történt valójában, a rendőrök nem emeltek vádat Tilton ellen, a fia viszont a börtönben végezte, ahonnan jó néhány évig nem is fog távozni…