chevrolet1

Kategóriájának legtágasabb belső terét ígéri az új Chevrolet Traverse szabadidő-autó, ami nem kevés, hiszen egy 5189 mm hosszú, 3071 mm tengelytávolságú dobozról van szó. A három üléssorban összesen 8-an utazhatnak, és centivel mérve ez kínálja a legtöbb lábteret középen és a harmadik sorban, a raktér pedig tetőig mérve 651 l (3 üléssor), 1645 l (2 üléssor) vagy 2789 l (1 üléssor) – bővítéshez a padlóba kell hajtani az üléseket.
chevrolet2
A harmadik sorba bejutást megkönnyítendő a középső sor gombnyomásra előrecsúszik, és ha nem érzékel akadályt (gyermekülés), akkor még a támláját is előredönti. A csúcs felszereltségeknél a harmadik sor is gombnyomásra bújik el a padlóból. Összesen hét felszereltségi szint van, de ezek közül csak az RS jelzésűhöz kínálnak négyhengeres motort, a 2,0 literes 255 lóerős turbót csak összkerékhajtással kínálják. Szóval a kínálat túlnyomó részét a 3,6 literes, 305 lóerős V6-os hajtja, igény szerint első- vagy összkerékhajtással; a váltó minden esetben 9 fokozatú automatikus.

Az Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!